Alle typer terreng. Alle typer bruk. Alle årstider.

Fullastet med utstyr inkludert oppgradert fjæring og aluminium beadlock-hjul, er Outlander MAX XT-P er sporty toseters ATV med alt du trenger.

ROTAX V-TWIN MOTORVALG
KLASSELEDENDE YTELSE
Ny Rotax 1000R væskekjølt V-Twin-motor, med fire ventiler per sylinder og enkle overliggende kamaksler; - Can-Am motorutvalg tilbyr fantastiske ytelser og ekte kraftopplevelser.

KONVERTIBELT LASTE-/SETESYSTEM (CRS)
FLEKSIBEL PASSASJERKAPASITET
Tar Outlander™ MAX™ fra to-seter til en-seter på et par sekunder. Gir deg uovertruffen komfort og bekvemmelighet for deg og din passasjer som to-seter og god lastekapasitet som en-seter.
 
FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2 STØTDEMPERE
YTELSESDEMPERE
FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2-dempere foran og bak med justeringer for kompresjon og forspenning. Med dobbel fjæring, 6-tommers Piggyback reservoir, hastighetsfølsom demperkontroll, high-flow stempler og mer. Klargjort for enkel service og ventilskifte.
 
12-TOMMERS BEADLOCK ALUMINIUMSFELGER MED CARLISLE DEKK
PRESISE KJØREEGENSKAPER
12 aluminiumsfelger med børstet finish. Det senterløse designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26-tommers 3-lags Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.
 
KRAFTIGE STØTFANGERE FORAN OG BAK
FOR ØKT SIKKERHET
Støtrangerne foran og bak er fabrikkmontert og dekket av fabrikkgarantien. Støtfangeren gir deg økt sikkerhet under tøffe forhold.

Meld interesse:


Tilbake til Can-am ATV - 2017Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.