Informasjon

SETT DEM FRI

DETTE ER GRUNNEN TIL AT VI GJØR DET VI GJØR. GI NYE FØRERE EN EKTE MASKIN Å LÆRE PÅ, MED EKTE CAN-AM DESIGN, KVALITET OG SIKKERHET.

EN GOD START

ELEKTRISK START, INNEBYGGET FARTSBEGRENSER OG TILLITSVEKKENDE MANØVRERING SOM SKIKKELIG INTRODUKSJON TIL OFF-ROAD-KJØRING.

DEN FØRSTE CAN-AM

EGENSKAPER HENTET FRA VÅR «VOKSEN-LINEUP» OG TILGJENGELIG X-PAKKE (PERFORMANCE STØTDEMPERE, BREMSER, EKSOS) FOR LOVENDE RACERE.

LEDENDE MOTORTEKNOLOGI

HOLDBARE OG ENGASJERENDE ROTAX-MOTORER

Å komme igang på en DS kunne ikke være enklere, med 4-taktsmotorer med elektrisk starter, skifteløs CVT-transmisjon og fartsbegrenser—de små kan gi alt fokus på løypa som ligger fremfor dem.

TEKNOLOGI SOM BETYR NOE

ELEKTRISK STARTER MED KICKSTART SOM RESERVE

Barna kan enten hoppe på og kjøre avgårde takket være en praktisk elektrisk starter med startknapp, eller fyre opp Rotax-motoren selv med den tradisjonelle reserveløsningen med kickstart.

INNOVATIVT FJÆRINGSOPPSETT

UAVHENGIG A-ARM FORHJULSOPPHENG

For en stabil og komfortabel tur som er fokusert på sikkerhet og engasjement, har DS lang fjæringsvei og A-Arm fjæring foran som er inspirert av våre større ATV-er for de voksne.

FULLSTENDIG FØRERKONTROLL

STANDARD GASSBEGRENSER

Med innebygget gassbegrenser kan du holde barnets hastighet under kontroll mens deres erfaringer, trygghet og evner begynner å vokse.

TURTALL ETTER BEHOV

SKIFTELØS AUTOMATISK CVT

CVT Variatordrift sørger for det rette giret. Med framover-fri-revers funksjonalitet, trenger ikke ungene å tenke på å skifte gir eller gå av kjøretøyet for å skifte til revers.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Meld interesse