RACING-YTELSER OG SOLIDE EGENSKAPER FOR LØYPENE DINE

MXZ Iron Dog er inspirert av Ski-Doo-snøscootere som har vunnet den 3200 km-lange konkurransen tre av de fire siste årene og passer til førere som krever avanserte ytelser og solide egenskaper i cross-country forhold.

IRON-DOG ROBUSTHET
3-lags RipSaw belte og ekstra fjæringsforsterkninger foran og bak direkte fra de fabrikkmonterte racing-snøscooterne, pluss KYB Pro 40 støtdempere som takler store humper enda bedre enn MXZ og Renegade X-RS-modellene, sørger for enda bedre egenskaper. Alle fjærene er et hakk stivere, og den midtre demperen har dobbel fjærspenning.

TØFF, RASK OG ROBUST
REV-X oppbygging og design setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper, spesielt med de samme chassismodifikasjonene som MXZ X-RS 600 racingsnøscooter - inkludert brede, kraftige fotbrett. Føreren kan strekke ut bena med framflyttet fotstilling. REV-XS plattform er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse. Førerposisjonen kan flyttes forover for å oppnå en aktiv holdning for stående kjøring.

GODE EGENSKAPER, KOMFORT OG KONTROLL
Standarden for kontroll, egenskaper, komfort og justeringsmuligheter – med ekstra grep, bedre bremser og bedre absorbering ved ujevnt underlag i en 3269 mm versjon. Separat fjærings- og støtdemperdynamikk, samt bransjens mest progressive fjæringskomfort, gir rMotion-boggien en smidig kjøretur ved små humper og ekstra kapasitet for de store. Enkle justeringer for støtdempere, fjærer og innkoplingsblokk.

Meld interesse:


Tilbake til SKI-DOO - 2018Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.