FLEKSIBILITET, KOMFORT OG STIL ER STANDARD

Ski-Doo Expedition snøscooter er ulik alle andre snøscootere på markedet. Med mange robuste egenskaper og mye luksusutstyr på toppen av en allerede særdeles velutstyrt og komfortabel snøcooter.

ROBUST OG VELEGNET
En grunnarkitektur og design som setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling sørger for komfortabel kjøring både sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflyttet fotstillingen. Førplass og bunnpanelets fasong er optimalisert for smidig flyt gjennom snøen. Stilen er robust og dynamisk.

LUFTFJÆRING
Føreren velger en av fem forhåndsinnstilte innstillinger av bakre luftfjæring- mens han kjører - med bare en enkel berøring på en vippebryter på styret. Flere justeringsmuligheter for å skreddersy kjøringen til kjørevekt eller løypeforhold.

4-TAKTS KRAFTPAKKE
Denne rekketreeren med EFI leverer 130 hk, styres av vår intelligente Throttle Control (iTC). iTC øker i betydelig grad gass-responsen, inkluderer tre ytelsesmoduser og betjenes enten som tommel- eller fingergass. I tillegg til dens økte ytelser, leverer den enestående drivstofføkonomi i ECO-modus. En lettere eksospotte leverer en dyp brummende motorlyd.

Meld interesse:


Tilbake til SKI-DOO - 2018Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.