HØYE YTELSER OG MYE FOR PENGENE

GTR-X er den rimeligste Sea-Doo X-modellen. La deg begeistre av Ergolock-systemets kontroll og en kraftig superladet 230 hk Rotax-motor. Denne vannscooteren akselererer fra 0-100 km/t på 5,3 sekunder.

EN KOMPLETT FØRERFOKUSERT OPPLEVELSE, ERGOLOCK-SYSTEM
Bli ett med maskinen ved å låse kroppen din for enklere manøvrering og mer kontroll, takket være en smalt racing-sete, spesielt skråstilte fotbrønnkanter og justerbar ergonomisk styring (AES).

FLERE KREFTER PÅ VANNET, ROTAX 1503 HO ACE MOTOR 
Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien, en ny generasjon avanserte og superladede Rotax-ytelser. Denne motoren er optimalisert for vanlig drivstoff og er raskere og kraftigere enn sin forgjenger, men fortsatt like drivstoffeffektiv.

JUSTER STYRET, RACINGSTYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER
Med opp til 37 mm vertikal justeringsrekkevidde er teleskopstyret klar til å håndtere de krevende forholdene som førere av alle størrelser kan møte.

PRESISJONSINNSTILLING, VARIABELT TRIMSYSTEM MED LAUNCH CONTROL
Med rask tilgang til Variabelt Trim System (VTS) på styret kan du finjustere manøvreringsegenskapene basert på førerens preferanser, forholdene på vannet og antall passasjerer. Pluss styreaktivert launch-control som leverer perfekt kontrollert akselerasjon.

BYGGET FOR Å VINNE, PRISVINNENDE DESIGN
Det racing-inspirerte designet er bygget rundt den entusiastiske føreren. Hvert eneste element er bygget for å gjøre kjøringen raskere, tryggere og mer spennende. Designet er overøst med utmerkelser og er bygget for å gjøre det samme for føreren.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR. INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL, ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)
Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO, CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Meld interesse:


Tilbake til SEA-DOO - 2018Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.