VERDIER OG EGENSKAPER PÅ DEN ULTIMATE CROSSOVER.

2019 Ski-Doo Renegade Sport er snøscooteren som takler alt når det gjelder presise løypeegenskaper, morsomme motorer og høy kjørekomfort - og alt til en rimelig pakkepris.

REV-XS PLATTFORM
LETT OG PRESIS
REV-X grunnarkitektur og design setter standarden for lett vekt, pålitelighet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling legger til rette for både avslappet og aktiv kjørestil, sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflyttede fotstillingen. REV-XS karosseristil er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse.

SC-5M FJÆRING BAK
LENGER FOR ALLSIDIGHETENS SKYLD
Den lange fjæringsveien demper ujevnt underlag, gjør tilfledige turer utenfor løypa mulig og fungerer også bra for storvokste førere.

DOBBEL A-ARM FJÆRING FORAN
AVANSERT PRESISJON
Avansert geometri holder skiene fast plantet mot underlaget - uansett forhold - for å levere presisjon og kontroll.

PILOT DS 2 SKI
KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og skråkjøring.

ANALOG MÅLER MED DISPLAY
INFORMASJONSSENTER
Smart analog speedmeter/turteller pluss LCD digital informasjonsskjerm.

LINQ SYSTEM (EKSTRAUTSTYR)
ØYEBLIKKELIG FORBINDELSE
Rask. Enkel. Sikker.
Vårt eksklusive festesystem er den beste måten å transportere utstyret ditt på snøscooter-tunnelen, som vesker, bensinkanne, eller snowboard eller ski. Det tar bare et par sekunder og er helt sikkert - faktisk er det designet for belastninger opp til 30 G.  

ROTAX 600 ACE MOTOR
LEDENDE PÅ EFFEKTIVITET
Bransjens beste på drivstofføkonomi med ned til 8 l/100km)* og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakts rekketoer med 60 hk.
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) throttle-by-wire-teknologi med "shift-on-the-fly" kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-egenskaper og valgbar fingergass-betjening.
* Data basert på interne løypetester på en MXZ TNT i ECO-modus.
Meld interesse:


Tilbake til Ski-Doo - 2019Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.