KOMFORTABEL OG EFFEKTIV PÅ ALLE MÅTER.

Rimelig favorittsnøscooter for 2 personer eller pålitelig vintertransport - 2019 Grand Touring Sport fortsetter å levere stil, smarte løsninger og finish og en svært pålitelig 600 ACE 4-takts motor.

SC-5M FJÆRING BAK
LENGER FOR ALLSIDIGHETENS SKYLD
Lengden demper humper, gjør det mulig med kjøring ut av løypa av og til og har plass til større førere.

ROTAX 600 ACE MOTOR
LEDENDE PÅ EFFEKTIVITET
Bransjens beste på drivstofføkonomi med ned til 8 l/100km)* og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakts rekketoer med 60 hk.
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) throttle-by-wire-teknologi med "shift-on-the-fly" kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-egenskaper og valgbar fingergass-betjening.
* Data basert på interne løypetester på en MXZ TNT i ECO-modus.

FINGERGASS
VALGMULIGHETER LETT TILGJENGELIG
Gasshendelen kan om ønskelig roteres forover for bruk som en fingergass. Bra for å skifte håndposisjoner på en lang kjøretur og for mer kontroll på ujevnt underlag.

REV-XS PLATTFORM
LETT OG PRESIS
REV-X grunnarkitektur og design setter standarden for lett vekt, pålitelighet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling legger til rette for både avslappet og aktiv kjørestil, sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflyttede fotstillingen. REV-XS karosseristil er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse.

ANALOG GAUGE WITH DISPLAY
INFORMASJONSSENTER
Smart analog speedmeter/turteller pluss LCD digital informasjonsskjerm.

DOBBEL A-ARM FJÆRING FORAN
AVANSERT PRESISJON
Avansert geometri holder skiene fast plantet mot underlaget - uansett forhold - for å levere presisjon og kontroll.

PILOT DS 2 SKI
KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og skråkjøring.

LINQ SYSTEM (EKSTRAUTSTYR)
ØYEBLIKKELIG FORBINDELSE
Rask. Enkel. Sikker.
Vårt eksklusive festesystem er den beste måten å transportere utstyret ditt på snøscooter-tunnelen, som vesker, bensinkanne, eller snowboard eller ski. Det tar bare et par sekunder og er helt sikkert - faktisk er det designet for belastninger opp til 30 G.
Meld interesse:


Tilbake til Ski-Doo - 2019Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.