KONGEN I LØYPENE.

Lange eller krevende løyper i skogen? Med BoonDocker DS kan du erobre selv de bratteste skråningene. Denne snøscooterens unike tekniske detaljer er konstruert for kjøring i dyp snø.

ROTAX 850 E-TEC MOTOR
EFFEKT TIL ET NYTT NIVÅ
Den kraftigste 2-taktsmotoren i bransjen.* Den pumper ut 165 hk med utrolig drivstoffeffektivitet og respons.Opplev et helt nytt ytelsesnivå.
*Hk målt ved intern dynotest under optimale forhold for 2-taktsmotorer.

RADIEN DS DESIGN
DESIGNET FOR BRATT OG DYPT
Den nye smale bunnpannen, sidepanelene og stigbrettene, sammen med den korte Radien DS tunnelen reduseresr eventuell motstand og forbedrer snøscooterens manøvreringsegenskaper.

PPS RADIEN DS BOGGI
MERE KONTROLL, MINDRE VEKT
Designet for aktiv skråkjøring og dyp snø. 2400 g vektbesparelse sammenlignet med PPS² DS. Åpen design for bedre framkommelighet.

RADIEN DS TUNNEL
DEN ER KORT - DEN ER SMIDIG
Kort tunnel som reduserer motstand ved skråkjøring og krevende terreng.

LFS FRONTFJÆRING
MERE KONTROLL OG STABILITET
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert. Redusert spindel-offset til 3 mm betyr lettere kontroll, spesielt i lav hastighet og myk snø.

NY TYPE SKVETTLAPP
BANEBRYTENDE NY SKVETTLAPP
Snøfanger helt bak på belte gir bedre kjøling ved å dirigere snøen fra beltet direkte til varmeveksleren i tunnelen.

RADIEN COCKPIT
DESIGNET FOR FØRER
Vi designet cockpit rundt førere som kjører i dyp snø: instrumentene er montert flatt, brytere befinner seg i konsollen og knapper er beskyttet mot tilfeldig aktivering. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper enkel bevegelighet på snøscooteren.

PRIMÆRVARIATOR
TA STARTEN
Denne helt nye variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

POWDERMAX FLEXEDGE BELTE
FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

BOONDOCKER SETE
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

BLADE DS SKI
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.
Meld interesse:


Tilbake til Lynx - 2019Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.