ET NYTT KOMFORTNIVÅ.

Commander Limited snøscooter er en mer velutstyrt versjon i Commander-familien. Den kombinerer manøvreringsevnen til en sport-snøscooter med mobiliteten og allsidigheten til et bredt belte.

ROTAX-MOTORER
MODERNE KRAFT
Rotax 600 E-TEC-motoren er forbausende drivstoffgjerrig og praktisk talt eksos- og luktfri. Rotax 900 ACE firetaktsmotor er en drivstoffeffektiv og avansert kraftkilde. Dens elektriske iTC-gass gjør det mulig med tre ulike kjøremoduser.

L-XU DESIGN
ROBUST OG ERGONOMISK
Rammen med pyramidestruktur tåler røff behandling uten å vise tretthetstegn. Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en naturlig kjørestilling til tross for det brede beltet.

LANGT OG BREDT BELTE
FLYTEEVNE OG GREP
Det 500 mm brede, nesten 4 m lange og 44 mm høye beltet gir god flyt og godt grep utenfor løypa. Det lange og brede beltet gir også stabilitet for kjøring i løype.

EASYRIDE BOGGI
KOMFORT OG KONTROLL
Den helt nye EasyRide boggi forbedrer grep, egenskaper i dyp snø og kjørekomfort på en snøscooter med bredt belte. Boggien har en enkel struktur som gjør at den er mer enn 10 kg lettere enn sin forgjenger. Den bakre armens åpne design hindrer at snø pakker seg i fjæringen bak, samtidig som egenskapene i dyp snø er bedre.

A-LFS+ FRONTFJÆRING
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

BLADE XC SKIENE
LETT Å PRESIS STYRING
2200 g lettere enn et par Blade ski, Blade XC-skiene gir samme presise styring med mindre bruk av krefter.

ELEKTRISK STARTER
LETT Å BRUKE
Start snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp.
 
LIMITED-PAKKE
FULLT UTRUSTET
Den har dobbelt sete, oppvarmede førerens setet, manuell og elektrisk starter, lasteboks, sett med verktøy og reservedeler og CTEK ladeplugg som viser batteriets nivå med smidig lading. (CTEK lader er tilgjengelig som tilbehør).

2F/N/R GIRKASSE
PRAKTISK OG ALLSIDIG
Et lavt girutvekslingsforhold i den to-trinns girkassen forenkler sleping av tung last og kjøring i ulendt terreng.

EFFEKTIVT KJØLESYSTEM
FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Tunnelkjøling kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.
Meld interesse:


Tilbake til Lynx - 2019Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.