Uslåelig moro med den mest tilgjengelige vannscooteren.

Sea-Doo SPARK gjør familiens drøm om fantastiske dager på vannet mulig akkurat nå. Den er morsom og enkel å kjøre. Og med så mange mulige farge- og spesialtilpasninger er det nå enklere enn noensinne å skape den perfekte vannscooteren.

Endeløs moro for alle
Om du liker å cruise sammen med en eller to andre, tar Sea-Doo Spark 2-seter eller 3-seter hånd om dette.

Rask og drivstoffeffektiv
Sea-Doo SPARK Rotax 900 ACE-motoren er den mest drivstoffeffektive på markedet og forbruker bare 7,34 l drivstoff per time. Den kraftigere og raskt-akselerende Rotax 900 HO ACE bruker bare 9 l per time.

Legg til vårt topputstyr
Få mer kontroll med vårt eksklusive Intelligent Brake and Reverse (iBR) system. Legg til frontoppbevarings-settet slik at du kan ta med dine personlige eiendeler og gjør ombordstigningen lettere med Sea-Doo ombordstigningstrinn. Gled deg i tillegg over ekstra sikkerhet med RF D.E.S.S. nøkkel.

Finn din farge
Pynt din SPARK med Blueberry, Chili Pepper, Key Lime, Vanilla eller Pineapple.

Litt mer attitude
Tilføy ett av 20 spesialtilpassede Attitude grafiske sett for å gjøre din Sea-Doo Spark enda mer spesiell. Det er en unik spesialtilpasning som ingen andre tilbyr. Du kan også velge fra en serie tilbehør og bekledning for å gjøre din drømmemaskin enda mer personlig.

Lett og miljøvennlig
Dette spesielle komposittmaterialet er eksklusivt for Sea-Doo og leverer akkurat den rette kombinasjonen av polypropylenets elastisitet for å absorbere støt, og stivheten til langfibret glassfiber for å sikre den strukturelle styrken.

Særpreget design
En minimalistisk arkitektur som kun har de essensielle strukturelle delene i front-seksjonen. Det reduserer vekten og skaper et sterkt, moderne og avansert design som definerer den unike og morsomme siden ved Sea-Doo SPARK.

Tilpass din kjørestil
iTC (Intelligent Throttle Control) gjør det mulig med ulike kjøremoduser, som Sport-modusen som er tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motoren. Touring-modus er tilgjengelig på alle modeller.

 

Meld interesse:


Tilbake til Sea-Doo - 2018Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.