Informasjon

ALT HANDLER OM KONTROLL
Lynx Radien-X Plattform er konstruert på førerens betingelser. Hver eneste tekniske detalj er grundig vurdert med tanke på manøvrering, beskyttelse og komfort. Alle Lynx-snøscootere med Radien-plattform har en ting felles - en uslåelig kjøreopplevelse.

ØKONOMISK FIRETAKTSMOTOR
Denne motoren leverer en usedvanlig opplevelse når det gjelder rekkevidde og brukervennlighet for en snøscooter. Den elektroniske iTC-gassen muliggjør tre kjøremoduser.

BESKYTTELSE OG SLEPEKAPASITET
Den massive bakre støtfangeren gjør det mulig å trekke tung last, samtidig som den gir ekstra beskyttelse til rammen bak.

SPORTY KJØRING I LØYPA
PPS²-3500 tilfører en god porsjon sportslighet til Xtrim LX snøscooter. På grunn av det 3489 mm lange beltet, svinger snøscooteren raskt selv i skarpe svinger.

MER KONTROLL OG STABILITET
Strukturen i LFS frontfjæring er lett, sørger for god bakkeklaring og er like velegnet både i og utenfor løypene.

LETT OG PRESIS STYRING
Blade XC-skien har den perfekte kombinasjonen av å flyte i dyp snø og presis styring på hardpakket snø.

KOMFORT FOR TO
Det doble setet betyr komfortabel kjøring for fører og passasjer. Solid ryggstøtte og håndtak er detaljer som skaper en perfekt tur.

TRE SNØSCOOTERE I ÉN
ECO- modus begrenser toppfarten til 70 km/t. Standard-modus leverer full kraft med myk gass-respons, mens i Sport-modus reagerer snøscooteren på gasspådraget på en sportslig og skarp måte.

ØKT TRYGGHET
Kan programmeres til å begrense topphastigheten til 40 km/t eller 70 km/t. På denne måten er snøscooteren også egnet for nybegynnere. De tre kjøre-modusene er også tilgjengelig med Learning Key.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Lynx - 2020 Xtrim LX Lynx - 2020 Xtrim LX

Meld interesse